Dölj eller visa menyn

Vi söker kvalitetsassistent

Nu söker vi en kvalitetsassistent till vår kvalitetsavdelning. Din roll som kvalitetsassistent är bred och du jobbar produktionsnära. Tillsammans med vår kvalitetschef, och i nära samarbete med andra kollegor, är du med och utvecklar och förbättrar kvalitén på både befintliga och framtida produkter.

 

Vi söker dig som har ett genuint intresse för livsmedel. Du är högskoleutbildad med inriktning mot livsmedel, eller motsvarande. Erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin är meriterande, samt erfarenhet av certifiering inom livsmedelssäkerhet, exempelvis FSSC 22 000.

För att lyckas i rollen är du självgående, noggrann och analytisk. Du har lätt för att ta egna initiativ och för att jobba självständigt såväl som i grupp.

 

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

  • Löpande kontrollarbete för att säkerställa att kraven inom FSSC-certifieringen uppfylls.
  • Avvikelse- och reklamationshantering.
  • Provtagning på produkt, lokaler och utrustning.
  • Genomföra interna revisioner.
  • Ingå i företagets HACCP-/livsmedelssäkerhetsteam.
  • Leverantörsgodkännanden och -uppföljning.
  • Delta i produktutveckling av befintliga och nya produkter.

Arbetet innebär även resor till vårt eget slakteri Lövsta Kött.

 

KVALIFIKATIONER

Språk
Krav: Svenska
Meriterande: Engelska

B-körkort är ett krav.

 

FAKTA OM TJÄNSTEN

Placering: Uppsala
Omfattning: Deltid (50 %)
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

 

Låter tjänsten intressant? Maila din ansökan till email hidden; JavaScript is required senast den 28 september. Skriv ”Kvalitetsassistent” i mailets ämnesrad.

 

Om oss:
Andersson & Tillman AB är en väletablerad charktillverkare i Uppsala sedan mer än 20 år. I samma koncern finns slakteriföretaget Lövsta Kött AB. Bolagens produkter har sitt ursprung hos lokala uppfödare av nöt, gris och lamm. Koncernen har ca 75 anställda och omsätter ca 300 mkr per år.

Vi är certifierade enligt den högsta standarden för livsmedelssäkerhet – FSSC 22 000 samt för KRAV och ekologisk produktion.

augusti 26, 2020